Woning inrichten

Na het zoeken, toeren en wegen van je opties, heb je eindelijk je droomappartement gevonden. Nu begint het leuke gedeelte: versieren! Het is tijd om je te settelen en je op je gemak te voelen. Als je niets weet over versieren of gewoon wat inspiratie wilt, heb je geluk. We hebben 30 huisdecoratieblogs verzameld waar we van houden – en denken dat jij dat ook zult doen.

Naam: Huis Mooi
Website: http://www.housebeautiful.com/
Hometown: New York City, NY
Twitter: @HouseMooi
Naast het mooie tijdschrift, dat al sinds 1896 verschijnt, heeft House Beautiful een blog die zich richt op woonideeën. Bekijk het als je de top design trends en tips wilt zien.

Naam: Appartement therapie
Website: http://www.apartmenttherapy.com/
Hometown: Brooklyn, NY
Twitter: @Aptotherapie

Appartemententherapie helpt mensen om van kleine ruimtes mooie huizen te maken zonder de bank te breken. Sinds hij deze blog heeft gelanceerd, heeft Maxwell Ryan zich tot doel gesteld zijn lezers in staat te stellen hun appartement te verbeteren zonder dat ze een heel salaris hoeven uit te geven.

Naam: Stijl door Emily Henderson
Website: https://stylebyemilyhenderson.com/
Hometown: Los Angeles, CA
Twitter: @em_henderson

Als je van huisdecoratie houdt, heb je waarschijnlijk wel eens van Emily Henderson gehoord. Ze is niet alleen een blogger, maar Emily is ook een styliste, auteur en tv-host die haar aanbevelingen voor projecten over alle budgetten deelt. Ze richt zich op functionaliteit en comfort en is van mening dat uw huis uw persoonlijkheid moet weerspiegelen.

Naam: Better Homes and Gardens (BHG.com)
Website: http://www.bhg.com/
Hometown: Des Moines, Iowa
Twitter: @BHG

De blog is ontwikkeld en verbeterd door de experts van Better Homes and Gardens magazine. Houd deze website in de gaten voor stap-voor-stap instructies, regelingen voor kleine ruimtes en alle nieuwste decoratietrends.

Naam: Alle soorten
Website: https://allsortsof.com/
Hometown: Los Angeles, CA
IG: @all.soorten.van

Het in Los Angeles gevestigde Amber Lewis is de oprichter van zowel All Sorts Of als Amber Interiors, een interieurontwerpstudio. Beide zijn beïnvloed door haar op Californische leest geschoeide esthetiek, met moderne architectuur en design in de voorhoede van haar gecureerd blog.

Naam: Coco Gezellig
Website: http://cococozy.com/
Hometown: Los Angeles, CA
Twitter: @cococozy

Coco, een inwoner van Los Angeles, levert sinds 2008 frisse decorideeën op haar stijlvolle blog. We houden echt van haar kamerspecifiek advies en humoristische toon.

Naam: De geïnspireerde kamer
Website: http://theinspiredroom.net/
Hometown: Seattle, Washington
Twitter: @deinspiredroom

Melissa Michaels, de bedenker van The Inspired Room, combineert doe-het-zelf uitdagingen met designinspiratie en tips, terwijl hij zich bewust is van het budget. Ze is ook de auteur van decoratieboeken Love the Home You Have en Simple Decorating.

Naam: Echt eenvoudig
Website: https://www.realsimple.com/
Hometown: New York City, NY
Twitter: @RealSimple

Real Simple wil je leven makkelijker maken door gidsen en video’s aan te bieden voor het organiseren, schoonmaken, inrichten van je huis en nog veel meer. De website is eenvoudig te navigeren, zodat u gemakkelijk aanbevelingen en stapsgewijze instructies kunt vinden met de uitgebreide zoekfuncties.

Naam: Huiselijk Oh Mijn
Website: https://www.homeyohmy.com/
Hometown: Los Angeles, CA
Twitter: @HomeyOhMy

De in Chicago geboren, in Los Angeles wonende Amy is in 2013 begonnen met haar blog, en sindsdien is ze op de vlucht geslagen. De blog bevat eenvoudige tutorials, ontwerpinspiratie en alle middelen die je nodig hebt om het te repliceren in je eigen huis.

Naam: Decor8
Website: http://decor8blog.com/
Hometown: Boston, MA
Twitter: @decor8

via Decor8
Holly Becker biedt alles van decoratietips tot kleurinspiraties. Ze is ook een bestseller auteur en stylist, en haar interieur en decoratie ideeën zijn grote middelen.

Naam: Remodelista
Website: https://www.remodelista.com/
Hometown: San Francisco, CA
Twitter: @Remodelista

Remodelista heeft een uitgebreide collectie van gidsen voor het verbouwen van ruimtes naast een gids van architecten, ontwerpers en landschapsprofessionals in geselecteerde regio’s. U kunt ook Remodelista Stories lezen voor meer inspiratie.

Naam: POPSUGAR Home
Website: https://www.popsugar.com/home/
Hometown: San Francisco, CA
Twitter: @POPSUGARHome

Als wereldwijde uitgever van lifestyle-media heeft POPSUGAR de missie om inhoud te creëren die vrouwen inspireert en in staat stelt hun dromen uit te leven. U vindt hier ideeën voor binnen- en buitendecoratie, betaalbare meubels en tuiniertips.

Naam: MyDomaine
Website: http://www.mydomaine.com/
Hometown: Los Angeles, CA
Twitter: @mydomaine

MyDomaine heeft als doel uw leven te “upgraden” en u zich met een beetje moeite veel beter thuis te laten voelen. Hier vindt u tips zoals hoe u uw huis kunt “veranderen in een ontspannende omgeving of een retraite aan zee”.

Naam: Een kopje Jo
Website: https://cupofjo.com/
Hometown: New York City, NY
Twitter: @joannagoddard

Lees trucs over het versieren van kleine ruimtes en budgetvriendelijke manieren om uw huis te verbeteren op Joanna Goddard’s mooie blog, A Cup of Jo.

Kies de juist meubelen voor je woning

De meubelzaak voor jong én oud. Verschillende stijlen en budgetten. Ontdek ons ruime aanbod salons in de winkel of op onze website. Deskundig advies. Talrijke promoties. 4000+ meubelen. Levering aan huis. Modellen: zetels, poefs, relaxzetels, zitbankjes, zitzakken. Zetels kopen bij derore

Ramen en deuren uitkiezen

 ramen en deuren vervangen? – Ontdek ons assortiment . Ramen en deuren in PVC, gelakte kunsthars en aluminium van uitsluitend eigen fabricaat. Geco is als producent gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.  Kies voor kwalitatieve producten én een uitmuntende service, ook na oplevering. Geniet nu van onze ‘Hou de warmte binnen’-actie en koop jouw ramen en deuren met korting! Ecologisch verantwoord

Gevelreiniging en verwijderen van mos en graffiti

Gevelreiniging  expertst? Uw gevel is vervuild, bemost of beklad met graffiti? Wij verwijderen elk vuil deskundig via de juiste behandelmethodeProfessionele gevelreiniging, afgestemd op uw gevel. Vraag ons advies. Wij gebruiken diverse technieken zoals, stoomreiniging, micro-nevelstralen, zandstralen, … Dakrenovatie. Gratis offerte. Gevel schoonmaken. Gevelrenovatie.